Branding

De basis van een sterke merkidentiteit

Wat is branding?

Bij branding draait alles om het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit. Het verhaal achter de organisatie of het merk staat hierin centraal. Goede branding zorgt ervoor dat jouw doelgroep jouw merk associeert met jouw verhaal.

Huisstijl

Zodra we een duidelijk beeld hebben van het verhaal achter jouw merk of organisatie onwikkelen we een huisstijl. Een huisstijl zorgt voor eenheid en herkenbaarheid van jouw merk of organisatie door jouw doelgroep. Denk maar eens aan je favoriete merk. Ongetwijfeld kun je dit merk herkennenĀ alleen al op basis van het logo, de kleurstellingen of typografie. De positionering van het merk in je brein is het resultaat van een goede huisstijl en branding.

Ontwikkeling

We onderzoeken welke kleurstellingen, typografie, vormen en andere stijlelementen aansluiten bij het verhaal van je merk of organisatie. Daarnaast geven we je graag strategisch advies over welke media uitingen je het beste kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

We ontwikkelen met het verhaal van jouw merk of organisatie als uitgangspunt een huisstijl. Het belangrijkste en meest herkenbare onderdeel van een huisstijl is het logo. Het fungeert als beeldmerk en vertelt door gebruik te maken van vorm en kleur jouw verhaal.

Deze huisstijl kunnen we vervolgens toepassen in allerlei drukwerk. Heb je al een huisstijl, dan kunnen we dit natuurlijk ook.

Drukwerk

Posters, flyers, visitekaartjes, brochures, folders, menukaarten, stickers, reclameborden en plaatmateriaal, promotiematerialen, spaaracties, kantoorartikelen, verpakkingen en meer.