"Toen ik een jaar of 10 was, maakte ik mijn eerste film."

Ik ben opgegroeid in IJsselstein, een dorp iets onder Utrecht. Ik was in mijn jeugd gek van Harry Potter. De verhalen kwamen in mijn verbeelding tot leven. Toen ik een jaar of 10 was maakte ik mijn eerste korte film, geïnspireerd door de verhalen van Harry Potter en met mijn broertjes, buurjongetjes en nichtje in de hoofdrol. Ik maakte objecten vast met visdraad aan een stok waardoor het leek alsof ze konden zweven. Ik maakte shots van een lege kast, daarna shots met mensen in de kast, liet deze in elkaar overvloeien waardoor het leek alsof ze uit de kast verschenen.

Op jonge leeftijd merkte ik dat ik in staat was mijn verbeelding tot leven te brengen door film. Nu, zo’n 20 jaar later, heb ik van deze passie mijn werk kunnen maken. En dat doe ik met een onuitputtelijke passie en liefde voor het vak.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik de opleiding Communication & Multimedia afgerond.

Wat is jouw verhaal?

We vertellen het graag door!

“We onthouden een goed verhaal. We vergeten ondoordachte reclame.”

Ik geloof dat een authentiek verhaal de kern vormt van ieder merk of organisatie. Het vertelt de herkomst en visie is de meest krachtige vorm van communicatie.

We zijn benieuwd

Wat is jouw verhaal?

We denken graag met je mee.

Mediamerk
Arnhem
026 845 0347
info@mediamerk.nl

Vertel jouw verhaal