Projecten. Cases. Portfolio. Vette Sh*t.

Dames & Heren

Dames & Heren Culinair Café is bij uitstek het gezelligste lunchcafé in Arnhem. Met heerlijke versbereide gerechten en de beste koffiespecialiteiten. Wij hebben voor Dames & Heren een huisstijl en website geproduceerd. Ook de menukaart, theekaart en fotografie zijn door ons gemaakt.
Bekijk Project

Introdans

Voor Introdans ontwikkelden we een intranet dat precies doet waar de medewerkers van Introdans behoeften aan hadden: overzicht, eenvoud en alle informatie binnen handbereik.
Bekijk Project

Leif de Leeuw Band

Een short film in het teken van het nieuwe album van de Leif de Leeuw band. Een interview en live beelden van een optreden wisselen elkaar af.
Bekijk Project

Mooieweg

Bij het verkopen van je huis komt een hoop kijken. Je wil natuurlijk je potentiële kopers een zo goed mogelijk beeld geven van je woning. Hoe kan dat beter dan door middel van een video? Zo bied je direct een ware beleving.
Bekijk Project
huisstijl

Albert Heijn

Begin het nieuwe jaar actief en gezond. Zo luidde de slogan voor een spaarcampagne van Albert Heijn in samenwerking met Slimmer Fit.
Bekijk Project

Codax

Voor Codax is een huisstijl, website en een aantal video’s ontwikkeld. Hierin vormden waakzaamheid en digitalisering het uitgangspunt.
Bekijk Project

Unsolved Mystery

Bij een escape room draait alles om beleving. We maakten films met beleving en storytelling als uitgangspunt. Daar weten wij wel raad mee!
Bekijk Project

Theater & Zo

Een short film in 20 uur. Die uitdaging gingen we graag aan. In samenwerking met Theaterschool Theater & Zo ontwikkelde we een vakantie activiteit voor kinderen: “Maak jouw film.”
Bekijk Project