logo dames en heren

Huisstijl, Webdesign & fotografie

Wervingscampagne

In korte tijd 150 nieuwe medewerkers voor een nieuw Albert Heijn filiaal aan de Velperweg. Die uitdaging gaan we graag aan!

Update 26-04-2022

We did it!

Vandaag was de feestelijke opening van het nieuwe Albert Heijn filiaal aan de Velperweg in Arnhem. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om in de huidige krappe arbeidsmarkt te zorgen voor voldoende personeel in de nieuwe winkel. En met succes! De teller staat nu op 152 kandidaten en dagelijks komen er nog nieuwe sollicitanten binnen.

Om dit succes te vieren hebben we een tof spandoek gemaakt om de nieuwe klanten welkom te heten in de nieuwe winkel.

Een blended media campagne

Het nieuwste team van Arnhem.

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken zetten we een blended media campagne in. In een blended media campagne worden verschillende vormen van media uitgerold over verschillende kanalen.

We ontwikkelden diverse winkelmaterialen die werden verspreid onder de omliggende Albert Heijn filialen. 10 winkels werden voorzien van roll-up banners, posters en flyers. Op de bouwlocatie van de nieuwe winkel plaatsten we grote spandoeken.

qr code campagne

Vliegensvlug solliciteren

Met een QR code van het ene medium naar het andere

Alle winkelmaterialen bevatten een QR code. Deze QR code leidt naar de website ahvelperweg.nl die we voor deze campagne hebben ontwikkeld. Deze website bevat een front-end waar de kandidaten de sollicitatieprocedure kunnen doorlopen. In 5 minuten gefixt! Hoe lekker is dat?

Eenvoudige en overzichtelijke

Back-End

Als de sollicitaties binnenstromen wil je natuurlijk de kandidaten overzichtelijk beheren. We maakten een back-end waar de recruiters kandidaatgegevens kunnen inzien, statussen kunnen toewijzen en opmerkingen kunnen plaatsen.

We want more!