logo dames en heren

Huisstijl, Webdesign & fotografie

Dames & Heren

Dames & Heren Culinair Café is bij uitstek het gezelligste lunchcafé in Arnhem. Met heerlijke versbereide gerechten en de beste koffiespecialiteiten. Wij hebben voor Dames & Heren een huisstijl en website geproduceerd. Ook de menukaart, theekaart en fotografie zijn door ons gemaakt.

Website

Gezelligheid en warmte

Gezelligheid en warmte zijn de eerste indrukken die je krijgt als je Dames & Heren binnenloopt. Door de intrichting, maar ook zeker door Frank en Cora, de eigenaren van Dames & Heren. Deze mooie eigenschappen wilden we terug laten komen in de website. We gebruikten warme kleuren, vrolijke foto’s en mooie verhalen. De website is zo ingericht dat ze zelf heel gemakkelijk de website kunnen updaten met foto’s, producten in de webwinkel en mooie verhalen. Wel zo makkelijk!

Blader door de

Theekaart

Cora’s Smikkelwinkel

Om te smullen!

Frank en Cora van Dames & Heren lieten zich door de coronacrisis niet uit het veld slaan. We voegden een webwinkel toe aan de website zodat klanten bestellingen konden plaatsen voor de heerlijke huisgemaakte gerechten en taarten.

Je wilt natuurlijk dat je producten er op z’n best uitzien als je ze presenteert in je websinkel. Daarom zijn goede foto’s erg belangrijk!

We want more!