Intranet ontwerp en development

Introdans

Voor Introdans ontwikkelden we een intranet dat precies doet waar de medewerkers van Introdans behoeften aan hadden: overzicht, eenvoud en alle informatie binnen handbereik.

Beweeg met je muis over de icoontjes voor meer informatie.

Tap op de icoontjes voor meer informatie.

L

Belangrijke informatie direct binnen handbereik.

L

Nieuwberichten overzichtelijk en dynamisch weergegeven. Geen gigantische lappen tekst, maar makkelijk verteerbare samenvattingen met doorklik links naar het volledige nieuwsartikel.

L

Persoonlijke profielen brengen leven aan het intranet en bieden de mogelijkheid om met elkaar te verbinden.

L

Belangrijke documenten, gemakkelijk te downloaden èn te uploaden!

L

Inzichtelijke roosters, gemakkelijk te doorzoeken en sorteren. Roosters kunnen direct aan de voorzijde worden aangepast. Geen ingewikkelde handelingen in de back-end van de website. Zo kunnen zelfs de grootste digibeten de roosters aanpassen!

Snel, overzichtelijk en toegankelijk? We got this!

Inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld presenteren dansvoorstellingen op wereldberoemde podia. Introdans is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland en omstreken.

Dan kun je natuurlijk niet achterlopen met het intranet: een belangrijke informatiebron voor de organisatie. Een plek waar alle informatie samenkomt en inzichtelijk moet zijn voor de betreffende medewerkers. Denk aan nieuwsberichten, roosters, voorstellingsvideo’s en archieven. Aan ons de taak om deze gigantische berg aan informatie inzichtelijk en toegankelijk te maken.

 

Intranet Introdans: Toegankelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te doorzoeken – op alle apparaten.

We want more!