Logo Theater & Zo

Huisstijl, website, en promo video’s. Ready to rock it!

Theater & Zo

Een short film in 20 uur. Die uitdaging gingen we graag aan. In samenwerking met Theaterschool Theater & Zo ontwikkelde we een vakantie activiteit voor kinderen: “Maak jouw film.”

“Skycraft”. De short film van de 2e groep van de vakantie activiteit.

Een short film in 20 uur

Die uitdaging gingen we graag aan. In samenwerking met Theaterschool Theater & Zo ontwikkelde we een vakantie activiteit voor kinderen: “Maak jouw film.”

In 1 week bedachten we met de kinderen een verhaal, schreven we het script, oefenden we film acteren en namen we de scènes op. Na een korte periode van editen, kleurbewerken, sound design en audiobewerking konden de kinderen vol trots hun eigen film laten zien aan familie en vrienden tijdens de première. En wat waren ze trots!

“Koninklijk Verraad”. De short film van de 2e groep van de vakantie activiteit.

“Theaterschool Theater&Zo is afgelopen zomer de samenwerking aangegaan met Sam. Een project voor kinderen waarin ze in 4 dagen een film maken, maar de film ook nog eens zelf verzinnen op de eerste dag. Het werd een geweldig succes met enthousiaste kinderen en een prachtig resultaat in een korte tijd. Ontzettend knap hoe Sam razendsnel vanuit alle informatie denkt in shots voor de film en daaruit een screenplay maakt. Daarnaast is het heel bijzonder hoe snel hij dit allemaal heeft weten te monteren in een pracht product met geweldige special effects. Het is heel fijn werken met Sam en ik hoop zeker dat wij in de toekomst nog veel meer toffe projecten gaan doen!”

Zora Smith

Theaterschool Theater & Zo

website

Home sweet home

Een website is als een thuisbasis

De plek waar alles samenkomt. Waar je naartoe verwijst vanuit je social media posts. De plek nieuwe leerlingen terecht kunnen om sfeer te proeven, overtuigd te worden en zich aan te melden voor een proefles!

Promo

Visuals

Visuals maken je verhaal zichtbaar. Ze laten social media posts tot leven komen!

Maak jouw film

Social media promotie

Cluedo

Social media promotie

Flyer Vakantie Activiteiten

Online en als drukwerk

Bello de Beer

Social media promotie

We want more!