Escape room video productie

Unsolved Mystery

Bij een escape room draait alles om beleving. We maakten films met beleving en storytelling als uitgangspunt. Daar weten wij wel raad mee!

“Films met beleving en storytelling als uitgangspunt: Yes please!”

Met de films en trailer maakten we de escaperoom belevenis compleet. Tijdens de corona uitbraak bedacht Unsolved Mystery iets unieks: Een online escape room, online te spelen met vrienden, familie of collega’s. De puzzels en spellen zijn uitdagend en de verhaallijn is meeslepend. Er ontbrak nog één ding: de audiovisuele beleving. Gelukkig zijn wij daar gek op! We schreven filmscripts die de puzzels en spellen met elkaar verbonden en tijd om te draaien. Vette actiescènes, visuals en locaties.

“Wij (Unsolved Mystery) hebben Sam ingehuurd voor het maken van meerdere trailers en filmpjes voor onze Online Escape Game.
Na een fijn gesprek is Sam direct aan de slag gegaan met het schrijven van de scripts, deze vielen direct bij ons in de smaak, en de afspraak voor de eerste filmdagen waren snel gemaakt.
Tijdens de draaidagen is Sam zeer professioneel, laat niets aan het toeval over, maar is daarnaast ook een gezellige jongeman.
Wij hadden voor hem een behoorlijk strakke deadline neergelegd en ook dat bleek geen probleem!
Het resultaat deed ons versteld staan, wij zijn super tevreden, en gaan Sam zeker vaker inzetten voor volgende projecten.”

Jessica den Bekker

Unsolved Mystery

Meer videoproducties voor Unsolved Mystery

We want more!