Videoproductie

Onze krachtigste vorm van communicatie.

Wij brengen jouw verhaal tot leven met onze videoproducties.

Wij geloven in de krachtige combinatie van beeld en geluid. Een harmonieuze combinatie, toegespitst op het verhaal van jouw merk of organisatie.

Wij verzorgen videoproducties die jouw doelgroep versteld doen staan!

Video Features

Beleef zoals in de bioscoop

Cinematic Experience

Onze projecten filmen we met apparatuur van kwaliteit. We streven naar een beleving zoals je die ook in de bioscoop ervaart. 4K resolutie en beeldkwaliteit wat je versteld doet staan.

We're flying high!

Drone Video & Foto

Van bovenaf is alles mooier! We zetten graag onze drone in voor een een unieke kijk van bovenaf. Met haarscherpe beelden met een resolutie van 4K opent zich een nieuwe wereld met verbluffende mogelijkheden.

Wij maken films|bedrijfsvideo's|aftermovies|muziek video's|animaties met een verhaal.

Audio Features

Audiogoeroe Adrie

“Het is nog net niet wat ik zoek.”

We horen het hem vaak zeggen en het staat onlosmakelijk verbonden met zijn doorzettingsvermogen en perfectionisme. Hij heeft het ook allemaal gedaan in zijn 40-jarige carrière: live-geluidstechnicus, studiotechnicus, video/film-geluidsman en soundtrack composer. Een creatieve duizendpoot die nog altijd onvermoeibaar en gepassioneerd bezig is met zijn geliefde geluidsvak. Geïntrigeerd door nieuwe geluidstoepassingen zoals VR-sound en Ambisonics en altijd op zoek naar het maximaal haalbare. Al weer meer dan twee jaar bij menig Mediamerk-project de rechterhand van Sam.

 

Original Soundtrack

Naar wens kunnen we een soundtrack op maat componeren. Een pakkende tune of melodie kan een enorme aandachtstrekker zijn en uw presentatievideo naar het allerhoogste plan tillen. De compositie wordt altijd gemaakt aan de hand van de keuze van de doelgroep en te bereiken emotie. En dat kan zich uitstrekken van zwaar orkestrale composities tot subtiele sfeerklanken.

Audiokwaliteit

Optimale geluidskwaliteit is vanzelfsprekend maar ook de uitwisselbaarheid is voor ons heel belangrijk. De ene luisteraar maakt gebruik van een telefoon en de ander beluistert dezelfde opname op een premium-Surround-hifi-set. Op beide systemen moet het goed klinken, dat is altijd ons uitgangspunt.

Surround & VR

Wanneer je kiest voor surround geluid maken we gebruik van speciale microfoontechnieken die de akoestische eigenschappen van een ruimte, omgeving of scéne vast weet te leggen. Gangbare systemen als binaural audio en 5.1 surround zijn mogelijk maar ook Ambisonics kunnen we realiseren. Deze laatstgenoemde opname-techniek is fenomenaal als je kiest voor een echte VR-productie. Het geluid “beweegt” mee met het beeld en creeert zo een echte Virtual Reality-beleving.

We zijn benieuwd

Wat is jouw verhaal?

We denken graag met je mee.

Mediamerk
Arnhem
026 845 0347
info@mediamerk.nl

Vertel jouw verhaal